Svadobné oznámenia Tlačiť

Môžete si vybrať z katalógov priamo na našich prevádzkach.

Svadba je významný okamih v živote, a preto sa ho svadobný salón Monika snaží organizátorom a návštevníkom svadby spríjemniť pestrou ponukou výrobkov. Vybrať si môžete z veľkej ponuky našich produktov - svadobných oznámení v svadobnom salóne Monika.

Každá svadba zahŕňa rozosielanie pozvánok a oznámení rodine, príbuzným a ostatným známym.Preto ponúkame klasické aj luxusné svadobné oznámenia. Naše prvenstvo oznámení je založené na širokej škále nápaditých návrhov, kvalitných papierov, rôznych farieb a nových technológii použitých pri tlači. Svadobné oznámenia oslovia každého zákazníka - luxusné aj klasické svadobné oznámenia sa držia tradičných tvarov a návrhov, žartovné svadobné oznámenia sú v ponuke aj v netradičných tvaroch a vyhotoveniach.

Svadobné oznámenia sú dodávané na kvalitnom papieri, ktorého farbu si môžete vybrať zo širokej ponuky. Obľúbené sú biele a smotanové odtiene, ako aj rôzne metalizované papiere. Zvoliť si taktiež môžete farbu písma - od klasickej šedej až po lesklú zlatú. V ponuke však máme aj vystúpenú hnedú farbu na báze voskového písma, ktorá je vo svete dlhodobo najobľúbenejšia.

Vaša svadba a svadobné oznámenie môžu byť jedinečné aj doplnkami, ktoré pridávame na papier - stužky, mašličky, sušené kvetinky či srdiečka.